Over ons

Sinds 1987 fokken wij Gerard Bakker, Herco Bakker en Anja Boonemmer Duitse Herdershonden. We proberen een sociale, vriendelijk, gezeggelijke Duitse herder te fokken die samen met zijn baas plezier wil maken. Veel van onze honden vind behendigheid erg leuk, ook met GG, speuren, appel en pakwerk doe je hen een plezier. Zolang baas en hond het leuk vinden kan dit alles een fijne hobby zijn.
Maar vooral zal de duitse herder uit onze kennel een kameraad zijn waarop je kunt vertrouwen. Een aantal fokproducten van ons hebben hun eigenaren al behoed voor erger.
Onze grootste hobby is het showen van onze fokproducten en we doen dat al jaren en regelmatig zeer succesvol. Daarnaast trainen we met onze honden voor de VH examens en ook dat resulteert in africhtings certificaten, die noodzakelijk zijn voor de fokkerij.
De honden die we inzetten voor onze fokkerij zijn allemaal keurfok honden dat wil zeggen dat ze door een rasspecialist (keurmeester) gekeurd zijn op de fokgeschiktheidskeuring en aanbevolen voor de fokkerij bevonden zijn. Dit houdt in dat het exterieur van de hond aan de raspunten voldoet. De heupen en ellebogen zijn in orde, er is met succes VZH, VH en UV examen gedaan en op de clubmatch in minimaal goed gehaald. Onze honden hebben of de kwalificatie Uitmuntend of Zeer Goed behaald op shows, daar leggen wij de lat hoger, ons doel is de perfecte Duitse herder te fokken en proberen daarmee een positieve bijdrage te leveren  aan de verbetering van het ras. 

 


 V9 BSZS 96  Jason v Haus Lacherom
SchH III Kkl 1
v: Ulk v Arlet
m: Zolda v Jama's Hoeve

240861 bezoekers (536058 hits) sinds 10-1-2008